Laatste nieuws
Ontdek ons afhaalmenu voor het eindejaar
De feestdagen staan voor de deur en hierbij hoort natuurlijk lekker eten. We hebben dit jaar geen aanbod voor lunch en diner in ons restaurant maar bieden een lekker afhaalmenu aan.
De Preuverie bouwt een brug tussen eetvoorkeuren
Chef Peter Van Brussel: “Vegan of vlees, de Preuverie bouwt een brug tussen eetvoorkeuren”
Vegans en carnivoren samen aan tafel? Waarom niet. In het hart van Hasselt vinden we de Preuverie, waar chef Peter Van Brussel deze unieke coëxistentie in een smakelijke realiteit omzet. Zijn missie: een plek creëren waar diversiteit in eetvoorkeuren niet alleen mogelijk is, maar ook gevierd wordt. Wij spraken de chef over zijn visie.
Ontdek onze afhaalgerechten
Bij de Preuverie kan je ook terecht voor afhaalgerechten of afhaalmenu’s. Zo kan je genieten van een culinaire avond in je eigen huiskamer. Bekijk ons afhaalmenu en laat je verrassen door ons ruim aanbod, waaronder ook vegetarische en veganistische gerechten.
Duurzame tafelversiering
Wist u dat De Preuverie voor het dekken van de tafels zoveel mogelijk gebruik maakt van ecologisch afbreekbare materialen die het FSC-label dragen (Forest Stewardship Council)? Dat betekent dat deze producten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen en/of gerecycleerd materiaal. Voor iedere boom die gekapt wordt, wordt een nieuwe geplant!
Ons terras: oase van rust
Ook deze zomer kunt u weer genieten op ons verborgen terras aan de achterzijde van het restaurant. Een ware oase van rust middenin de drukke stad! Bij mooi weer raden we u aan om tijdig te komen, want de plaatsjes zijn vlug bezet.