Skip to main content

Ontdek het menu voor Valentijn!

Laatste nieuws

De Preuverie bouwt een brug tussen eetvoorkeuren

De Preuverie bouwt een brug tussen eetvoorkeuren

Chef Peter Van Brussel: “Vegan of vlees, de Preuverie bouwt een brug tussen eetvoorkeuren” 

Vegans en carnivoren samen aan tafel? Waarom niet. In het hart van Hasselt vinden we de Preuverie, waar chef Peter Van Brussel deze unieke coëxistentie in een smakelijke realiteit omzet. Zijn missie: een plek creëren waar diversiteit in eetvoorkeuren niet alleen mogelijk is, maar ook gevierd wordt. Wij spraken de chef over zijn visie.

Lees meer


Een liefdevol valentijnsmenu

Een liefdevol valentijnsmenu

Valentijn staat voor de deur. Een dag om je liefde voor elkaar te vieren. Trakteer je geliefde op een romantisch diner bij de Preuverie. Onze nieuwe valentijnsmenu’s staan nu online. Reserveer tijdig zodat je zeker bent van je plekje. 

Lees meer


Ontdek onze afhaalgerechten

Ontdek onze afhaalgerechten

Bij de Preuverie kan je ook terecht voor afhaalgerechten of afhaalmenu’s. Zo kan je genieten van een culinaire avond in je eigen huiskamer. Bekijk ons afhaalmenu en laat je verrassen door ons ruim aanbod, waaronder ook vegetarische en veganistische gerechten.

Bestel hier onze afhaalgerechten

Lees meer


Duurzame tafelversiering

Duurzame tafelversiering

Wist u dat De Preuverie voor het dekken van de tafels zoveel mogelijk gebruik maakt van ecologisch afbreekbare materialen die het FSC-label dragen (Forest Stewardship Council)? Dat betekent dat deze producten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen en/of gerecycleerd materiaal. Voor iedere boom die gekapt wordt, wordt een nieuwe geplant!

Lees meer


Ons terras: oase van rust

Ons terras: oase van rust

Ook deze zomer kunt u weer genieten op ons verborgen terras aan de achterzijde van het restaurant. Een ware oase van rust middenin de drukke stad! Bij mooi weer raden we u aan om tijdig te komen, want de plaatsjes zijn vlug bezet.

Lees meer