Restaurant Preuverie

De Preuverie is niet groot maar die minimaat past wonderwel bij de aspiraties van chef Peter Van Brussel: die behoudt namelijk graag het overzicht om het zijn klanten naar de zin te maken. Met een aantal populaire schotels uit grootmoeders tijd weet hij elke middag een vast cliënteel te bekoren, voor de zachte prijs van 7 tot 15 Euro. Deze éénpansgerechten zijn ook 's avonds verkrijgbaar. 's Middags kan U ook een klassieke drie-gangenlunch gebruiken voor slechts 15 Euro.

restaurant preuverie

"Dagverse Gastronomie"

's Avonds komt het "ernstige" gastronomische werk meer aan bod. Naast een kaart die vijf keer per jaar verandert, heeft Peter Van Brussel altijd nog een paar aantrekkelijke suggesties in petto. Volgens de inspiratie van de dag worden er op de markt interessante verse producten gekocht voor het bereiden van originele maaltijden. Hierbij geldt het principe: "wie eerst komt, eerst maalt". Peter van Brussel wil hiermee zijn voorliefde om dagelijks met verse producten te werken tot uiting brengen.

Voorstelmenu's

Verder worden er ook voorstelmenu's aangeboden van 4 of 5 gangen (met een begeleidend drankenpakket), en zijn er regelmatig wisselende seizoensmenu's. Menu's kunnen ook aangepast worden voor vegetariŽrs, voor glutenvrije- en voor lactose diëten.

» Klik hier voor de openingsuren
» Online reserveren? Klik hier

restaurant preuverie Hasselt

Volg ons op facebook
Volg ons op Facebook

 

Share: